Contact Us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right. 

           

123 Street Avenue, City Town, 99999

(123) 555-6789

email@address.com

 

You can set your address, phone number, email and site description in the settings tab.
Link to read me page with more information.

Nyheter\

Fieh, Strange Hellos og Kjartan Lauritzen klare for by:Larm!

Vill Vill Vest

Endelig kan vi fortelle at vi sammen med by:Larm har valgt ut tre flotte artister som vi presenterer på by:Larms 20-års jubileum i mars 2017. Vi gleder oss masse!

By:Larm skriver:

Leken og ettertenksom - rapperen Kjartan Lauritzen fra Bergen har blitt et navn på manges lepper i løpet av 2016, og har blitt kjent for hyperenergiske konserter. 
Strange Hellos gir oss ny-power-pop med deilige referanser til blant annet Teenage Fanclub og Cocteau Twins.
Fieh er et relativt nytt band med Sofie Tollefsbøl i spissen, som sammen skaper en miks av soul, jazz og hiphop. 

DAG 2 AV VILL VILL VEST I BILDER

Vill Vill Vest

Få med deg enda flere blinkskudd tatt av våre fotografer i løpet av fredag 16. september! Det var så og si fulle hus over alt og Bergensværet klarte å holde seg helt fram til ca midnatt.

DAG 1 AV VILL VILL VEST I BILDER

Vill Vill Vest

Første dag med Vill Vill Vest er vel overstått, og FOR en dag! Både publikum og artister ser ut til å ha storkost seg, og det er blitt meldt om gledestårer på festivalkontoret sent nattestid. Den gode stemningen fortsetter i kveld, og vi forventer enda flere folk i dag, så vær kjapp om du enda ikke har kjøpt billett!

Takk til de dyktige fotografene; Xin Li, Paulina Cid, Morten Pedersen, Pernille Sommer, Kristoffer Øen, Reidar Storaker og Nikita Solenov.

BERGEN KOMMUNE HEIER PÅ VILL VILL VEST!

Vill Vill Vest

Fra venstre: Festivalkoordinator Lillian Santos Herberg, Brak-leder Karen Sofie Sørensen, festivalsjef Vilde Blomhoff og Joar Nicolaysen (Brak). (Foto: Jarle H. Moe)

Fra venstre: Festivalkoordinator Lillian Santos Herberg, Brak-leder Karen Sofie Sørensen, festivalsjef Vilde Blomhoff og Joar Nicolaysen (Brak). (Foto: Jarle H. Moe)

I dag fikk vi vite at Bergen kommune ønsker å øremerke 400 000 kroner til Vill Vill Vest i kulturbudsjettet, noe som er helt fantastiske nyheter for årene som kommer!

Bergensavisen: Vil gi 400.000 til musikkfestival

"Det føles nesten litt uvirkelig at Bergen kommune har så stor tiltro til oss allerede før festivalen har startet. Det betyr uendelig mye for oss at de støtter oss, og at de faktisk erkjenner verdien av det vi driver med. Vi tror et sterkere Vill Vill Vest også fører til et enda sterkere musikk-Bergen, så nå er det bare å sørge før at årets festival blir fantastisk, så skal vi begynne å planlegge neste år."
- Vilde Blomhoff (festivalsjef)
"Vi synes dette er viktig. Det som er så bra med Vill Vill Vest, er at de bygger opp unge og lovende artister. Dette er noe Bergen er gode på, og vi synes det er veldig positivt at musikkbransjen i Bergen jobber sammen om dette."
- Kommentar fra kulturbyråd Julie Andersland til Bergensavisen

Det endelige budsjettet blir lagt frem kommende onsdag. Vi krysser fingrene!