Contact Us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right. 

           

123 Street Avenue, City Town, 99999

(123) 555-6789

email@address.com

 

You can set your address, phone number, email and site description in the settings tab.
Link to read me page with more information.

Nyheter\

P3 Urørt scene på Vill Vill Vest

Vill Vill Vest

Vi er kjempeglade for å kunne fortelle at NRK P3 Urørt skal kuratere en scene under Vill Vill Vest 2017. Urørt har i en årrekke vert en fast leverandør på fronting av den beste nye musikken Norge har å by på, og vi er spente på hvilke artister som kommer til å pryde Urørt-scenen vår.

 "Vi gleder oss til å få vist frem noen av våre favoritter på Vill Vill Vest til høsten! Vi fikk med oss mye bra i fjor, og gleder oss til å lytte gjennom demobandene. Bergen har alltid vært en viktig by for Urørt, derfor er det supert å få være med når de endelig har fått sin egen festival for å oppleve den nyeste musikken" sier Eirik Høsøien Havelin, Programleder i P3 Urørt.

Meld opp ditt bidrag innen 9.april, så kanskje blir du en av Urørt-redaksjonens utvalgte!

Hør Urørt på P3 hver eneste mandag og onsdag kveld fra 21:00 - 23:00.

Early bird priser frem til 7. juni!

Vill Vill Vest

Ved midnatt 6. juni vil Early bird prisen på delegatpass stige med 200 kr, og festivalpasset vil stige til fullpris. 

Priser fra 7. juni vil da være:

Delegatpass:
Delegatpass stiger fra 995,- til 1195,- (Fullpris: 1495,-)
Delegatpass + Den Hemmelige Festen stiger fra 1195,- til 1395,- (Fullpris: 1695,-)

Inkludert i delegatpasset er også 2 fribilletter til BIFF

Festivalpass
Festivallpass stiger fra 420,- til 520,-
Festivalpass + Den Hemmelige Festen stiger fra 650,- til 750,-

Det er fortsatt gode studentpriser tilgjengelig:
Delegatpass student: 850,-
Delegatpass student + Den Hemmelige Festen: 1050,-

 

 

Takk for sist: 9 Grader Nord, Kjartan Lauritzen og Sløtface

Vill Vill Vest

Nå er det faktisk et halvt år siden Vill Vill Vest gikk av stabelen for første gang, og bare et halvt år til vi setter i gang igjen! I den anledning har vi tatt en prat med flere av artistene som spilte på Vill Vill Vest 2016 for å høre hvordan de opplevde festivalen og hva som har hendt i etterkant.

9 GRADER NORD

"Før vi spilte på Vill Vill Vest så visste vi ikke helt hva vi skulle forvente. Vi visste det var utrolig mange gode artister som skulle spille samtidig som oss og var litt usikre på om folk egentlig kom til å komme helt bort til Landmark for å høre på oss.

For å si det mildt var det stappfullt og det var så ufattelig bra stemning. Alle i bandet satt igjen med en utrolig god følelse etter konserten.

Før Vill Vill Vest visste vi bare om en konsert, men etter å ha spilt der spilte vi totalt ca 20 konserter fram til juleferien. Det ble et ufattelig travelt musikk-halvår og vi fikk utrolig mange muligheter etter å ha spilt der. Den største lykken var mailen vi fikk av Jule Forchhammer dagen etter vi hadde spilt. Hun hadde hørt oss og ville gjerne booke oss til Vinjerock 2017, noe vi selvfølgelig takket ja til!

Selv om vi har spilt veldig mange kule steder etter Vill Vill Vest, så er det alltid samme svar fra alle fire bandmedlemmene når noen spør hvilken konsert vi føler startet det hele og som vi er mest fornøyd med. Nemlig Vill Vill Vest ;)"


kjartan.jpg

KJARTAN LAURITZEN

"Vill Vill Vest var ei veldig kjekk oppleving. Det beste eg veit med festivalar er når du kan føle på heile byen/staden at det er festival, og den følelsen hadde eg under VVV!

Å få spele på Østre i tillegg var veldig kjekt! Det var smikkfullt og veldig god stemning, så det var alt i alt ein ekstremt hyggelig festival.

Etter Vill Vill Vest fekk eg faktisk ein del konsertar, spesielt andre bransjefestar. Fekk vel både by:Larm og Trondheim Calling om eg ikkje tar heilt feil, så det var jo veldig kjekt."


SLØTFACE

"Å få muligheten til å få spille på en festival som gir deg alt du trenger og en fullstappet sal er veldig luksus. Vi fikk endelig muligheten til å spille på Hulen, noe alle i bandet hadde sett frem til lenge. Vill Vill Vest er en festival hvor bransjen ikke slipper inn på konsertene fordi publikum allerede har fylt opp lokalet. Det er slik det skal være.

Det er veldig kult å få føle på Vestlandets musikkpotensiale. Norge når nye høyder på eksportsiden, samtidig som norskspråklig musikk bare blir bedre og bedre. Å samle publikum, bransje, presse og artister på en måte er sinnsykt gøy for oss som sitter oppi galskapen.

Det kommer godt med å ha en idé om hva man vil med musikken sin. Plutselig spiller man kebab med en i musikkredaksjonen i P (sett inn 1,2,3 eller 13 her), eller i dokø bak en potensiell bookingagent. Da er det gøy å ha noe å prate om!"

Vill Vill Vest-artister på by:Larm

Vill Vill Vest

Hele 11 artister fra Vill Vill Vest 2016 spiller på det offisielle by:Larm i helgen. I tillegg er det enda flere som spiller på andre gratisarrangement. Er du i hovedstaden i helga anbefaler vi på det sterkeste at du sjekker de ut. Vi sees der!

Foto: Kristoffer Øen

Foto: Kristoffer Øen