Contact Us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right. 

           

123 Street Avenue, City Town, 99999

(123) 555-6789

email@address.com

 

You can set your address, phone number, email and site description in the settings tab.
Link to read me page with more information.

Andreas Risanger Meland

Andreas Risanger Meland (Hubro)

Andreas Risanger Meland jobber i plateselskapet Grappa Musikkforlag AS, står ansvarlig for underetiketten HUBRO og er norsk label manager for ECM. Etter 11 år i Oslo flyttet han og familien tilbake til Haugesund i 2010. Sammen med Lars Meling og Nils Økland driver han konsertserien “Lyd” på billedgalleriet i Haugesund.

Andreas var en av gründerne og drivkreftene bak “Safe as Milk” festivalen som ble drevet i 10 år i Haugesund. Han var også med på å drive etikettene Safe as Milk Rekords (Årabrot, Noxagt, Lars Myrvoll) og Melektronikk (Arm, Alog, düplo). I sine år i Oslo var han medarrangør av nær 100 konserter i konsertserien Dans for Voksne, i tillegg til å arrangere festivalene Random System og Random Cube med artister som Animal Collective, Jazzkammer, Carsten Nicolai og Biosphere. Han er en av fire som står bak “Frisild” prosjektet under Sildajazzen.

Meland har også fartstid som musiker og har gitt ut plater sammen med Lasse Marhaug, düplo og Sort Mel og komponert musikk til prosjekter på Kortfilmfestivalen i Grimstad, Henie Onstad Kunstsenter og Nationaltheatret.

Fredag 12:00 - 12:45 Men er'e jazz?


Alle foredragsholdere // All Speakers