Vill Vill Vest

Konferanse 2018\

 

Vill Vill Vest Musikkonferanse 2018

Vill Vill Vest og Brak har gleden av å invitere til tredje utgave av Vill Vill Vest Musikkonferanse. Konferansen arrangeres i forbindelse Vill Vill Vest Musikkfestival 13.-14.september 2018 i Bergen. 


Om du jobber med klubb, jazz, rock, hip hop eller pop, jobber som arrangør, booker, manager eller artist, så har vi tenkt på deg når vi har programmert innholdet til musikkonferansen. Vill Vill Vest er en nasjonal showcase, men med over femti internasjonale foredragsholdere vil det faglige programmet diskutere og belyse det globale musikkmarkedet. I tillegg til et variert og rikholdig program fylt med aktuelle tema og inspirerende foredragsholdere, har vi lagt til et nytt og spennende element i år: Why music? 

Why Music?

Med "Why Music?" retter vi fokuset mot musikkens grunnleggende verdi, natur og funksjon: Hva er musikk og hvorfor er musikk så betydningsfullt for så mange mennesker? Hvorfor hører vi på musikk og hvordan påvirker musikk hjernen, tankene og følelsene våre? Vi er stolte over å presentere våre første innledere og paneldeltakere som er en del av vårt  "Why Music?" program