VILL VILL VEST 2019 - MUSIKKFESTIVAL

Vill Vill Vest 2018 etterfilm

Soundtrack: Pish - Crime Video made by Munter Film

Velkommen til den fjerde Vill Vill Vest noensinne!

Enda en gang vil vi ha deg med på (sen)sommerens store eventyr i Bergen sentrum. Det blir konserter over hele byen med en hel haug kule band, det er bare å begynne å glede seg til å finne nye favoritter. Det blir store følelser, intime konserter, nye band, mer kjente band og masse kos. Konsertene skjer over hele byen og i år blir det også noen nye scener. Det blir også en flott konferanse hvis du er i bransjen, spiller musikk selv eller bare er ekstra interessert.

Tidligere har artister som Sigrid, Boy Pablo, Fieh, Kjartan Lauritzen, Dårlig Vane, Pom Poko og mange andre stått på plakaten. Det er for mange å nevne alle, men om du vil mimre litt kan du sjekke ut arkivet for fullstendig oversikt.

Det er bare å begynne å glede seg allerede. Vi lover minst like sterkt nivå i år!

Nytt i 2019: En ekstra dag, et nytt konsept!

I år utvider vi magien og Vill Vill Vest 2019, med en hel ekstra dag. Lørdag 28.september flytter vi hele festivalen ned på USF Verftet til en fantastisk avslutningsfest, i samarbeid med utvalgte musikkselskaper. For å snu litt om på ting, så er det ikke festivalens programkomite som har valgt artistene, men selskapene selv. De velger hva de vil vise frem, og allerede nå kan vi si at vi er mildt sagt begeistret. Sammen med Vill Vill Vest vil 13 ulike musikkselskaper gi deg over 20 artister på fire ulike scener på Verftet. Du slipper å slite rundt over hele byen, alt er under samme tak. Sånt blir det fest av, og ikke minst en mulighet til å kikke litt på hva folk har å tilby. Lørdagen er inkludert i festival/delegatpasset ditt. Det er bare å glede seg.

Kvelden starter med årets musikkvideokonkurranse i samarbeider vi med BIFF og Yoda Neida. Se de nominerte her!

Vill Vill Vest presenterer Dag 3 på USF Verfet i samarbeid med:

AGENTURET // FULL EFFEKT // KOSO CLUB // LEKK // MADE // KIKI HOUSE OF MERAKI // NORA COLLECTIVE // PAPERCLIP // THE ORCHARD // PLAYGROUND // SONY MUSIC // STANDING OVATION // VIBBEFANGER RECORDS // BIFF // YODA NEIDANYHETER