VILL VILL VEST PRESENTERER DET AKADEMISKE KVARTER!

Artistpåmeldingen er nå stengt, og juryen skal få boltre seg i hele 605 kandidater i utvelgelsen til tidenes første Vill Vill Vest! Om få uker begynner vi å slippe artister, og mens vi venter skal vi presentere konsertscenene på Vill Vill Vest venue for venue. Først ut er Det Akademiske Kvarter - studentenes kulturhus i Bergen.

I over 20 år har Kvarteret skjemt bort Bergens studenter med den ene kvalitetskonserten etter den andre, og det er blitt en viktig møteplass hvor frivillige legger ned en kjempeinnsats år etter år. Her finner du alt ifra quiz, temafester og disko til teateroppsetninger og dagsaktuelle debattsamlinger. I snitt er det flere tusen besøkende innom Kvarteret hver uke, takket være et bredt utvalg arrangementer og den deilige miksen av en hektisk og avslappet atmosfære.

Bergen Realistforening (RF) og Aktive Studenters Forening (ASF) er sentrale samarbeidspartnere for Kvarteret, og sitter i programkomitéen til Vill Vill Vest.

“Vi ser etter artister med det lille ekstra, som vi vet kan gi publikum en magisk opplevelse. ASF har fokus på mangfold, og folk vil kunne forvente å finne band og artister fra ulike sjangre på Kvarterets scener under festivalen. Vi gleder oss enormt mye til VVV, og vi ser frem til å kunne gi publikum gode konsertopplevelser.”
- Pia Hansen (leder i ASF)
"Først og fremst vil jeg si at det er veldig gøy med så mange påmeldte. Mye bra som ønsker å spille på festivalen. Når vi i Bergen Realistforening skal plukke ut våre favoritter, prøver vi å finne noe nytt, noe som skiller seg ut og som er fett! Vi gleder oss veldig mye til å presentere Vill Vill Vest på Kvarteret sammen med Aktive Studenters Forening. Vårt mål er at både artistene og publikum skal trives på huset og få en god opplevelse" - Sandro Stanojevic (bookingansvarlig i RF)

Vi er stolte over å ha med Det Akademiske Kvarter som Vill Vill Vest-venue!