VILL VILL VEST PRESENTERER APOLLON!

Apollon er Bergens eneste platebar, og en viktig konsertarrangør for byen. I tillegg til å være blant Norges eldste platebutikker, har de også et av landets beste utvalg i vinylplater. Apollon åpnet dørene for første gang i 1976, og har dermed holdt det gående i 40 år!

Jubileet skal feires i 11 dager, fra 18. til 29. mai, og de disker opp med en deilig blanding av live-musikk, mat, drikke, DJ'er, historie, åpen bakgård og masse moro. Sjekk ut hele programmet her!

"Vi gleder oss til Vill Vill Vest, og vi både håper og tror at dette blir et løft for en samlet musikkbransje. Det blir spennende å se hvordan festivalen vil utvikle seg og hvordan den blir tatt imot av folk i byen. Apollon skal være stedet du går til mellom dagsprogrammet og konsertene på kveldstid. Vi kommer til å sette opp kortere konserter og et program som består av intervju, Q&A og lignende. Når folk kommer innom Apollon, kommer de til et sted der 40 års musikkhistorie sitter i veggene, og med en god og tilbakelent atmosfære."
- Tor Tessem (Daglig leder, Apollon)

Vi er stolte over å ha med Apollon som Vill Vill Vest-venue!