FØRSTE ARTISTSLIPP: BOY PABLO!

Første artistslipp er klart via Eggstock!

Eggstockfestivalen 2016 er vel overstått, og en av årets spesialpriser var Vill Vill Vest-prisen. UFLAKKS og EKKO fikk velge og vrake blant 24 usignerte talenter, og favoritten ble 17 år gamle Pablo Muñoz. Med vennebandet i ryggen, spilte han seg inn i alles musikkhjerter, for han kom også seirende ut av hele konkurransen. Det er utrolig stas å slippe tidenes første artist til tidenes første Vill Vill Vest; boy pablo!

Tross ung alder, har boy pablo allerede funnet et unikt og fengende uttrykk. Inspirasjon fra Mac DeMarco, Youth Lagoon og Sondre Lerche blandet med chilenske tropevibber har så langt resultert i singelen "Flowers", og vi ser virkelig frem til å høre mer!

Det er skikkelig fett å få spille på Vill Vill Vest, for det kommer til å være mye oppmerksomhet rundt festivalen. Jeg hadde meldt meg på fra før av, men var ekstremt heldig som fikk denne prisen! Jeg og bandet gleder oss!
- boy pablo
Med fengende progresjoner og melodilinjer, og godt samspill mellom band og publikum, mener vi boy pablo fortjener å vinne Vill Vill Vest-prisen. Vi gleder oss til å se de unge musikerne videre!
- Kommentar fra UFLAKKS under kåringen

Få med deg boy pablo på Østre 16. september!

 

Eggstockfestivalen arrangeres av AKKS Bergen, og er et springbrett for unge talenter i Hordaland. 24 artister blir booket etter "første mann til mølla"-prinsippet, og konkurrerer om flotte premier som gis av samarbeidspartnere i lokalt næringsliv. Juryen består av sentrale aktører fra musikkbransjen.