ANDRE ARTISTSLIPP TIL VILL VILL VEST!

15 nye artister er bekreftet til historiens første Vill Vill Vest!

BLOODY BEACH / THE SWITCH / ANDRÉ ØY / SHAKAI / DÅRLIG VANE / JNS / KONGLE / KJÆRLEIK / SHAMAN ELEPHANT / SNØ / MISS TATI / MARINIUS / MISTY COAST / HESTER V75 / SIGRID

Bloody Beach sin   lekende miks av afrobeat, surfpop og psykedelia har resultert i et nytt tilskudd i sjangerjungelen. Bandets selvdefinerte "Tropidelica" er en standhaftig plante i vekst. 

Bloody Beach sin lekende miks av afrobeat, surfpop og psykedelia har resultert i et nytt tilskudd i sjangerjungelen. Bandets selvdefinerte "Tropidelica" er en standhaftig plante i vekst. 

The Switch er et popband som ble stiftet i Oslo i 2010. De LP-debuterte med “Big If” i 2014, og singelen “Flypaper Man” fra den platen ble listet på P3 samme år. The Switch har siden den gang gitt ut to kritikerroste album.

The Switch er et popband som ble stiftet i Oslo i 2010. De LP-debuterte med “Big If” i 2014, og singelen “Flypaper Man” fra den platen ble listet på P3 samme år. The Switch har siden den gang gitt ut to kritikerroste album.

André Øy er en spennende ny artist med bakgrunn som låtskriver i gruppa Marble Pools. Han skriver etter eget sigende store og raffinerte poplåter, filtrert gjennom Sunnmørsk nostalgi.

André Øy er en spennende ny artist med bakgrunn som låtskriver i gruppa Marble Pools. Han skriver etter eget sigende store og raffinerte poplåter, filtrert gjennom Sunnmørsk nostalgi.

Shakai er et bergensbasert band bestående av musikere med bakgrunn fra jazzlinja på Griegakademiet. Med elementer fra popmusikkens strukturer og deres individuelle improvisatoriske bakgrunner presenterer bandet låter i et åpent og lekent landskap.

Shakai er et bergensbasert band bestående av musikere med bakgrunn fra jazzlinja på Griegakademiet. Med elementer fra popmusikkens strukturer og deres individuelle improvisatoriske bakgrunner presenterer bandet låter i et åpent og lekent landskap.

Dårlig Vane består av en gjeng unge og særdeles lovende rappere/produsenter fra Bergen Vest. De fikk en undergrunnshit med ‘Gikk i bakken’ tidligere i år, og er knyttet til det legendariske NMG/G-huset.

Dårlig Vane består av en gjeng unge og særdeles lovende rappere/produsenter fra Bergen Vest. De fikk en undergrunnshit med ‘Gikk i bakken’ tidligere i år, og er knyttet til det legendariske NMG/G-huset.

JNS er en artist og produsent fra Hamar. Han byr på velkomponerte beats svøpt i sterke hooks og rim, og serverer publikum ærlige låter som befinner seg i sfæren hiphop/RnB. Han har tidligere samarbeidet med folk som Oral Bee og Unge Ferrari.

JNS er en artist og produsent fra Hamar. Han byr på velkomponerte beats svøpt i sterke hooks og rim, og serverer publikum ærlige låter som befinner seg i sfæren hiphop/RnB. Han har tidligere samarbeidet med folk som Oral Bee og Unge Ferrari.

Kongle har spilt sammen i over fire år, kommet på 2. plass på Eggstockfestivalen og varmet opp for bl.a. The Amazing, Broen og De Underjordiske. Kvartetten spiller en salig blanding av psych, prog og lo-fi 70-talls pop/rock.

Kongle har spilt sammen i over fire år, kommet på 2. plass på Eggstockfestivalen og varmet opp for bl.a. The Amazing, Broen og De Underjordiske. Kvartetten spiller en salig blanding av psych, prog og lo-fi 70-talls pop/rock.

Kjærleik er en duo bestående av Espen Andersen og Andreas Wallevik. De to har i de siste årene operert i kulissene i Bergens urbane musikkmiljø, og produsert materiale for navn som Ganezha, Pokal, Black O, Dreamon og Lenole.

Kjærleik er en duo bestående av Espen Andersen og Andreas Wallevik. De to har i de siste årene operert i kulissene i Bergens urbane musikkmiljø, og produsert materiale for navn som Ganezha, Pokal, Black O, Dreamon og Lenole.

Shaman Elephant er et psykedelisk progrock-band fra Bergen. Bandet ble etablert i 2014 og har siden da spilt en rekke konserter, gitt ut EP og jobber nå med sin debutplate som kommer høsten 2016 på Karisma Records.         

Shaman Elephant er et psykedelisk progrock-band fra Bergen. Bandet ble etablert i 2014 og har siden da spilt en rekke konserter, gitt ut EP og jobber nå med sin debutplate som kommer høsten 2016 på Karisma Records.

  

SNØ spiller progressiv eklektisk rock med innslag av jazz, pop, metal og art rock. Låtene utforsker brede lydlandskaper, som er melankolske, men sprudler av energi. Sekstetten skaper en gripende atmosfære som beveger seg dynamisk i intensitet og dybde, og får frem følelser.

SNØ spiller progressiv eklektisk rock med innslag av jazz, pop, metal og art rock. Låtene utforsker brede lydlandskaper, som er melankolske, men sprudler av energi. Sekstetten skaper en gripende atmosfære som beveger seg dynamisk i intensitet og dybde, og får frem følelser.

Miss Tati er en eklektisk artist som lager sin egen oppskrift på urban musikk. Hun har hatt et voldsomt oppsving i løpet av det siste året, og blant høydepunktene kan nevnes singelen ‘Dont let go’ som ble listet på P3, samt omtalt i bl.a. The Guardian.

Miss Tati er en eklektisk artist som lager sin egen oppskrift på urban musikk. Hun har hatt et voldsomt oppsving i løpet av det siste året, og blant høydepunktene kan nevnes singelen ‘Dont let go’ som ble listet på P3, samt omtalt i bl.a. The Guardian.

Marinius er Eirik Marinius Sandvik (Línt) sitt prosjekt. Etter mange år med låtskriving gjennom samarbeid i band bestemte han seg for å følge sin egen visjon. Musikken kan beskrives som psykedelisk pop med innslag av jazz og støyrock.

Marinius er Eirik Marinius Sandvik (Línt) sitt prosjekt. Etter mange år med låtskriving gjennom samarbeid i band bestemte han seg for å følge sin egen visjon. Musikken kan beskrives som psykedelisk pop med innslag av jazz og støyrock.

Misty Coast er sideprosjektet til Linn Frøkedal og Richard Myklebust i The Megaphonic Thrift. Dette er popmusikk på syre, med én fot på pedalbrettet og den andre trygt på bakken.

Misty Coast er sideprosjektet til Linn Frøkedal og Richard Myklebust i The Megaphonic Thrift. Dette er popmusikk på syre, med én fot på pedalbrettet og den andre trygt på bakken.

I løpet av det siste året har hip hop-gruppen Hester V75 opparbeidet seg en solid fanskare i hjembyen, og resten av landet er i ferd med å følge etter. Til nå har gjengen utgitt tre selvproduserte EP'er og en rekke singler.

I løpet av det siste året har hip hop-gruppen Hester V75 opparbeidet seg en solid fanskare i hjembyen, og resten av landet er i ferd med å følge etter. Til nå har gjengen utgitt tre selvproduserte EP'er og en rekke singler.

Sigrid Raabe fra Ålesund signerte til Petroleum Records allerede da hun var 17 år gammel, og hennes første single «Known You Forever» gikk rett inn på P3’s playlister. Hun har nå flyttet til Bergen, og inngått et samarbeid med MADE Music.

Sigrid Raabe fra Ålesund signerte til Petroleum Records allerede da hun var 17 år gammel, og hennes første single «Known You Forever» gikk rett inn på P3’s playlister. Hun har nå flyttet til Bergen, og inngått et samarbeid med MADE Music.