VILL VILL VEST PRESENTERER LANDMARK!

På Bergen Kunsthall, som er en av landets fremste arenaer for samtidskunst, finner vi det som er blitt et sentralt møtested for byens skapende miljøer; Landmark.

Landmark fungerer både som kafé, bar, nattklubb, konsertscene og kanskje aller viktigst - et visningsrom for sjangeroverskridende kunst. Dette er stedet for å oppleve nye kulturelle uttrykk som ofte heller mot det utradisjonelle. Programmet er like variert som det er innholdsrikt, og byr på alt fra unike intimkonserter og tettpakkede klubbkvelder til foredrag, debatter og fremvisninger med vår tids mest engasjerende kunstnere.

Under Vill Vill Vest er det Bergen Jazzforum, Vestnorsk Jazzsenter og Bergen Psych Fest som skal plukke ut hvem som skal spille på Landmark.

"Det er veldig hyggelig å bli invitert som kurator på Vill Vill Vest. Alle vet at Bergen er en fantastisk musikkby, men vi har frem til nå manglet en skikkelig showcase-festival som samler hele musikkmiljøet. Det er naturlig at jazzen er representert, for norsk jazz er en solid merkevare internasjonalt, og det formelig kryr av spennende musikere, prosjekter og band som utvikler dette videre. Mange av dem springer ut av jazzlinjene, men sjangergrensene blir stadig mer diffuse. Vi gleder oss til å presentere et knippe artister på det som lenge har vært en av landets mest spennende venues - nydelige Landmark."
- Mads Hatlevik, Bergen Jazzforum
"Vi i Bergen Psych Fest har lenge gledet oss over hvor høyt nivå det er på band og artister fra Norge og Vestlandet om dagen. Det yrer av kreativitet og innovasjon i alle mulige musikksjangre. Å få samlet all denne energien i èn stor showcase var på høy tid. Vi ser virkelig frem til å kuratere en kveld på Landmark med det vi liker best: psykedelisk, støyete og dronete pop/rock."
- Mats Kornerud, Bergen Psych Fest

Velkommen til nydelige Landmark under Vill Vill Vest!
 

Bergen Jazzforum er en av landets eldste jazzklubber, og står for flere arrangementer og festivaler gjennom hele året i samarbeid med Vestnorsk Jazzsenter. 

Bergen Psych Fest er en festival som ble arrangert første gang våren 2014 på Landmark. Festivalen fokuserer på å presentere spennende nye band innenfor den voksende psykedelia-sjangeren.