TREDJE ARTISTSLIPP TIL VILL VILL VEST!

15 nye artister pryder galleriet, og Vill Vill Vest er virkelig i ferd med å ta form!

"Med dette slippet er programmet så å si komplett, og vi er ekstremt stolte av å kunne presentere en så variert og aktuell line-up.  Samtidig har også mye av konferanseprogrammet nå kommet på plass med mange spennende nasjonale og internasjonale gjester. Vi føler dette viser at vi vil holde et høyt nivå både på konsertdelen og på konferansedelen."
- Vilde Blomhoff, festivalsjef

ACTION THE MAN / SOFT RIDE / NYRESVIKT / SVERRES ARK / APOTHEK / LUMIKIDE / VINTERBRIS / TIRADES / LINNI / HAGE / SEVEN IMPALE / OBIJAN / STRANGE HELLOS / JUNK MACHINE / KJARTAN LAURITZEN

Ta en lytt ved å klikke på bildene under eller sjekk ut spillelistene våre på Soundcloud. Og husk at du får delegatpass til early bird-pris dersom du kjøper innen 15. august! Sikre deg billett HER

Til info: Undergrünnen har dessverre måttet avlyse sin konsert under Vill Vill Vest.

Selim Mutic aka Action The Man har laget bergensspråklig rapmusikk i over 15 år. Han har gitt ut to mixtapes og to EP'er, og gir ut debutalbumet "Altfor God Form" høsten 2016.   

Selim Mutic aka Action The Man har laget bergensspråklig rapmusikk i over 15 år. Han har gitt ut to mixtapes og to EP'er, og gir ut debutalbumet "Altfor God Form" høsten 2016.
 

Nyresvikt – som ga ut debut-EP'en på Fight! Records - spiller punk, rock og hardcore som sparker deg hardt, men hjelper deg opp igjen etterpå. Musikken spilles alt for høyt, men   bør aldri spilles lavere.

Nyresvikt – som ga ut debut-EP'en på Fight! Records - spiller punk, rock og hardcore som sparker deg hardt, men hjelper deg opp igjen etterpå. Musikken spilles alt for høyt, men
bør aldri spilles lavere.

Apothek er prosjektet til produsent Nils Martin Larsen og låtskriver Morten Myklebust. Sammen kombinerer de intrikat, cinematisk pop med klassisk låtskriverkunst.   

Apothek er prosjektet til produsent Nils Martin Larsen og låtskriver Morten Myklebust. Sammen kombinerer de intrikat, cinematisk pop med klassisk låtskriverkunst.
 

Vinterbris er en kvartett som spiller post-svartmetall. Gruppen ble dannet i 2008, og består av Henrik Skar, Fran Ramirez, Kristoffer Aaalhus og Ivan Rolstad. De har sluppet to album, Vinterbris (2011) og Solace (2014), og holder på med innspilling av album nummer tre.

Vinterbris er en kvartett som spiller post-svartmetall. Gruppen ble dannet i 2008, og består av Henrik Skar, Fran Ramirez, Kristoffer Aaalhus og Ivan Rolstad. De har sluppet to album, Vinterbris (2011) og Solace (2014), og holder på med innspilling av album nummer tre.

Linni og Yoguttene slo inn døra til den norske musikkscenen i 2013 med sin ærlige, direkte og ikke minst lekne trap-rap. For rapfanatikere har Linni vært det mest lovende medlemmet av Yoguttene, og hans første soloalbum ‘Minimum’ kom ut i fjor.

Linni og Yoguttene slo inn døra til den norske musikkscenen i 2013 med sin ærlige, direkte og ikke minst lekne trap-rap. For rapfanatikere har Linni vært det mest lovende medlemmet av Yoguttene, og hans første soloalbum ‘Minimum’ kom ut i fjor.

Seven Impale er et progressivt jazzrockband som ble startet i Bergen, 2010. Bandet har siden den gang nådd et internasjonalt publikum bl.a. via debutalbumet “City of the Sun”.   

Seven Impale er et progressivt jazzrockband som ble startet i Bergen, 2010. Bandet har siden den gang nådd et internasjonalt publikum bl.a. via debutalbumet “City of the Sun”.
 

Strange Hellos er Odd Martin Skålnes (O. Martin, Aurora) Birgitta Alida Hole (Lumikide), Fredrik Vogsborg (The Megaphonic Thrift, Casiokids) og Even Kjelby (Great News). Stor lyd, catchy melodier, drømmende vokal og skitne gitarer er hovedfokus.

Strange Hellos er Odd Martin Skålnes (O. Martin, Aurora) Birgitta Alida Hole (Lumikide), Fredrik Vogsborg (The Megaphonic Thrift, Casiokids) og Even Kjelby (Great News). Stor lyd, catchy melodier, drømmende vokal og skitne gitarer er hovedfokus.

Soft Ride er soloprosjektet til Arne Håkon Tjelle, vokalist og låtskriver i Bloody Beach. Musikken beveger seg inn i landskapet western/psych/pop med lange instrumentalpartier og fengende melodier.

Soft Ride er soloprosjektet til Arne Håkon Tjelle, vokalist og låtskriver i Bloody Beach. Musikken beveger seg inn i landskapet western/psych/pop med lange instrumentalpartier og fengende melodier.

Sverres Ark omtaler seg selv som ‘tankene til vokalist Sverre, gjort om til band.’ Arken består av 7 mennesker, som for tiden jobber med debututgivelsen.   

Sverres Ark omtaler seg selv som ‘tankene til vokalist Sverre, gjort om til band.’ Arken består av 7 mennesker, som for tiden jobber med debututgivelsen.
 

Med særegen, fengslende vokal, gitarstøy og varme synthlinjer svever kvartetten i Lumikide mellom spontane melodier og dynamiske låtstrukturer. Bandet jobber for tiden med sitt etterlengtede debutalbum som slippes tidlig neste år.

Med særegen, fengslende vokal, gitarstøy og varme synthlinjer svever kvartetten i Lumikide mellom spontane melodier og dynamiske låtstrukturer. Bandet jobber for tiden med sitt etterlengtede debutalbum som slippes tidlig neste år.

Tirades er et resultat av en opplevelse gitarist Munoz hadde i Andesfjellene for noen år siden. Etter turen ble alle andre musikalske prosjekter lagt til side, et samarbeid med produsent Andrew Neufeld ble opprettet, og en EP er snart klar for utgivelse.

Tirades er et resultat av en opplevelse gitarist Munoz hadde i Andesfjellene for noen år siden. Etter turen ble alle andre musikalske prosjekter lagt til side, et samarbeid med produsent Andrew Neufeld ble opprettet, og en EP er snart klar for utgivelse.

HAGE er en indiepop-duo fra Bergen. De spiller melodiøse låter basert på vokalharmonier, og drar publikum med seg inn i sine finurlige tekster om ‘gutter og elendighet.’   

HAGE er en indiepop-duo fra Bergen. De spiller melodiøse låter basert på vokalharmonier, og drar publikum med seg inn i sine finurlige tekster om ‘gutter og elendighet.’
 

Obijan er mer kjent som trommisen i Fjorden Baby! Som soloartist lager han en hybrid av pop/reggae/house/indie , og han har med seg musikere som bl.a. Jonas Nielsen (Kakkmaddafakka), Kjetil Møster (Datarock) og Glenn Bertelsen (Pokal).

Obijan er mer kjent som trommisen i Fjorden Baby! Som soloartist lager han en hybrid av pop/reggae/house/indie , og han har med seg musikere som bl.a. Jonas Nielsen (Kakkmaddafakka), Kjetil Møster (Datarock) og Glenn Bertelsen (Pokal).

Junk Machine er et av Bergens kanskje mest mystiske band. Låtskriver Daniel Thornhill, trommis Kristoffer van der Pas og live lydtekniker og produsent Jonas Skarmark har gitt ut en singel og spilt konserter i små og store byer.

Junk Machine er et av Bergens kanskje mest mystiske band. Låtskriver Daniel Thornhill, trommis Kristoffer van der Pas og live lydtekniker og produsent Jonas Skarmark har gitt ut en singel og spilt konserter i små og store byer.

Kjartan Lauritzen er en 20 år gammel rapper fra Sogn & Fjordane, nå boende i Bergen. Da D2 for en stund siden trykket sin sak om den nye rapbølgen fra Bergen, var Lauritzen en av de unge fremadstormende artistene som det ble skrevet om.

Kjartan Lauritzen er en 20 år gammel rapper fra Sogn & Fjordane, nå boende i Bergen. Da D2 for en stund siden trykket sin sak om den nye rapbølgen fra Bergen, var Lauritzen en av de unge fremadstormende artistene som det ble skrevet om.