VILL VILL VEST OG BY:LARM SAMARBEID

I anledning by:Larm sitt 20 års jubileum i 2017, kommer By:Larm til Vill Vill Vest og sammen skal vi plukke ut tre artister som får tilbud om å spille på ByLarm 2017 (1-4 mars) på Vill Vill Vest sin egen kveld der. Og de utvalgte tre blir også de første artistene sluppet til neste års By:Larm.

"Det er kjempekjekt at by:Larm tar turen og jeg tror det blir vanskelig å bare velge tre. Det er også en kjempemulighet for artistene, som da vi bli de første som blir sluppet til by:Larm 2017. Det blir veldig gøy å ta turen i anledning by:Larms 20 års jubileum, og å kunne sette vårt preg på en egen Vill Vill Vest scene." - Vilde Blomhoff Pedersen, festivalsjef for Vill Vill Vest.

“Bergen har opp gjennom årene levert noe av det aller beste innen norsk musikk, både i nasjonal- og internasjonal sammenheng.Byen har derfor alltid hatt en helt spesiell plass på ByLarm. Bergen har en egen evne til å dyrke fram talenter som ligger litt på siden av det norske. Det kommer stadig nye bølger med god musikk skyllende over oss, og selvsagt er ByLarm tilstede på Vill Vill Vest for å finne det neste store” - Joakim Haugland. programsjef for By:Larm.

Vi gleder oss til festivalen starter i morgen og til å ha vår helt egne scene på By:Larm.

Foto: Lars Eivind Bones /  Xin Li