VILL VILL VEST 2016 OPPSUMMERT

  • 1 by
  • 2 dager
  • 9 venuer
  • 1 konferanse
  • 48 artister
  • 100 frivillige
  • 90 foredragsholdere
  • 500 delegater
  • 2000 festivalgjengere

Vill Vill Vest 2016 er over, og vi ser tilbake på en svært innholdsrik uke. Allerede på onsdagen snikstartet vi med live radiosending fra Victoria Café og Pub med P3's egne Ruben Gran. Så var det klart for to sprekkfulle dager med musikkonferanse på dagtid, åpne gratisarrangement på ettermiddagen, og godt over 20 artister hver kveld som folk sprang byen rundt for å få med seg. Rundt midnatt på fredagen åpnet himmelen seg og viste oss litt ekte Bergensvær, kanskje for å vaske byen litt etter at vi hadde farget den neongrønn. Lørdagen ble for mange den ordentlige avslutningen på Vill Vill Vest, når over 1000 mennesker tok turen på USF Verftet for å dra på Den Hemmelige Festen, som viste frem flere store norske talenter.

Vi har allerede startet planleggingen av 2017, og vår plan er å gjøre mye av det samme som vi gjorde i 2016, bare enda bedre, men også å omfavne enda flere. Vi planlegger mange spennende samarbeid, med flere ulike aktører, med Bergen By som festivalarena. I vår åpner vi artistpåmeldingen på ny, og vi oppfordrer alle som ser det hensiktsmessig å spille på Vill Vill Vest 2017 å søke!

Vi setter pris på tilbakemelding fra publikum, og dersom du har noe spesielt på hjertet er det bare å sende oss en epost på kontakt@villvillvest.no.