Ny daglig leder ansatt!

Simen Korneliussen tiltrer som daglig leder 01.01.2018 i en 60% stilling. Simen er utdannet ved Norges Handelshøyskole med en mastergrad i marketing and brand management. Han overtar jobben etter festivalsjef Vilde Blomhoff som har vært festivalsjef i de to første utgavene av Vill Vill Vest, og stillingtittelen endres fra festivalsjef til daglig leder. Blomhoff blir en del av styret i Vill Vill Vest.

De siste to årene har Vill Vill Vest etablert seg som den fremste musikkbransjefestivalen på Vestlandet. Lokale og nasjonale musikere får internasjonal gjennomslagskraft i et koblingspunkt mellom musikkbransjen, publikum og Bergens mangfoldige musikktalenter. Jeg gleder meg til å komme i gang med planleggingen av neste års festival, og ser frem til videreutvikle Vill Vill Vest i samarbeid med styret og alle andre involverte.
— Simen Korneliussen, påtroppende daglig leder.
Jeg er stolt over hva vi har fått til på så kort tid, og gleder meg til å følge Vill Vill Vest sin utvikling fremover med Simen i spissen, og jobbe strategisk og langstiktig sammen med resten av styret.
— Vilde Blomhoff, avtroppende festivalsjef.
simen.jpg
Vi er veldig fornøyde og glade for å ha Simen med på laget og gleder oss til å ta det neste steget i utviklingen av Vill Vill Vest sammen med han!
— Tor Tessem, styreleder

For spørsmål, kontakt påtroppende daglig leder Simen Korneliussen, avtroppende festivalsjef Vilde Blomhoff eller styreleder Tor Tessem.