Årets kulturbegivenhet 2016!

På fredag var vi tilstede på den første utgaven av Bergen Awards i regi av Bergensmagasinet, og stakk av med prisen for Årets Kulturbegivenhet! Vi vil takke de frivillige, juryen, alle artistene som spilte på Vill Vill Vest, og ikke minst vårt fantastiske publikum. Vi vil også gratulere våre mednominerte, som sammen med oss viser den enormt store bredden av kulturlivet i Bergen.

Foto: Bergensmagasinet

Foto: Bergensmagasinet

Juryens begrunnelse: Ein splitter ny musikkfestival som frå dag éin klarte å skape ein arena som samla bransje, artistar og eit bredt spekter av publikum. To dagar i september blei byen gjort om til éin stor konsertarena, då 48 spennande og aktuelle artistar frå heile Norge spelte 30 minuttars konsertar på ni ulike scener i sentrum. Det var imponerande bruk av sosiale medier, og Vill Vill Vest klarte på rekordtid å gjere seg synleg.

Også nominert: Carry On (i Sentralbadet) av Heine Avdal og Yukiko Shinozaki og Kygo / Cloud Nine Festivalen.

Les hele saken om alle prisvinnerene her