Første programslipp til årets Vill Vill Vest musikkonferanse

Om du jobber med klubb, jazz, rock, hip hop eller pop, jobber som arrangør, booker, manager eller artist, så har vi tenkt på deg når vi har programmert innholdet til musikkonferansen. Vill Vill Vest er en nasjonal showcase, men med over femti internasjonale foredragsholdere vil det faglige programmet diskutere og belyse det globale musikkmarkedet.

Verdier i musikkbransjen

Årets musikkonferanse handler om verdien av gode samarbeid, budskap, avtaler og rettigheter og relasjoner mellom menneskene som skal fungere sammen.  

I år vil festivalen ha et fokus på klubb, noe som gjenspeiles både i konferanse- og live-programmet. Vi samarbeider med Bergen Internasjonale Filmfestival som går samtidig som Vill Vill Vest. Film og musikk vil være et sentralt tema for konferansen og det vil være visninger av flere musikkfilmer og en egen musikkvideokonkurranse på BIFF-programmet.

Vi ønsker også å involvere publikum i flere av samtalene og flere arrangement på ettermiddagen vil også være åpent for alle. 

Musikkonferansen arrangeres torsdag og fredag på Litteraturhuset i Bergen. Her blir det fire parallelle sesjoner fra 11-16 i tillegg til flere arrangementer og møteplasser utover kvelden.

Les mer om de første bolkene i årets konferanseprogram: 

Delegatpass
Earlybird delegatpass: 1195,- (ordinærpris: 1495,-)
Earlybird delegatpass + Den Hemmelige Festen: 1395,- (ordinærpris 1695,-)