Fjerde artistslipp til Vill Vill Vest 2017

AMANDA TENFJORD / AMBER CLOUDS / CARMEN VILLAIN / DANIELA REYES / EVIGHETEN / HANNE MJØEN / INTERTWINE / L.U:N.A / LUKE FAAS / SIMEN MITLID

Amanda Tenfjord fra Ålesund har allerede rukket å gjøre seg bemerket og mottatt en rekke priser. Med sin selvsikre scenepersonlighet og nydelige stemme trollbinder Amanda publikum med melankolsk og sår musikk.  

Amanda Tenfjord fra Ålesund har allerede rukket å gjøre seg bemerket og mottatt en rekke priser. Med sin selvsikre scenepersonlighet og nydelige stemme trollbinder Amanda publikum med melankolsk og sår musikk.  

Amber Clouds er et ungt musikalsk prosjekt som blander søte popmelodier med dansbare gitarriff og shoegaze-nostalgi i atmosfæriske, til tider bråkete lydlandskap. Prosjektet har bare holdt på i et drøyt år, men har allerede sluppet et singel, samt spilt inn og produsert EP.

Amber Clouds er et ungt musikalsk prosjekt som blander søte popmelodier med dansbare gitarriff og shoegaze-nostalgi i atmosfæriske, til tider bråkete lydlandskap. Prosjektet har bare holdt på i et drøyt år, men har allerede sluppet et singel, samt spilt inn og produsert EP.

Carmen Villain lager eterisk men utfordrende musikk. De intenst personlige låtene er produsert, spilt inn og skrevet av Carmen selv. Med et flettverk av vokal, feltopptak, piano, gitarer, programmerte trommer og synther skaper hun sin egen særegne sound.

Carmen Villain lager eterisk men utfordrende musikk. De intenst personlige låtene er produsert, spilt inn og skrevet av Carmen selv. Med et flettverk av vokal, feltopptak, piano, gitarer, programmerte trommer og synther skaper hun sin egen særegne sound.

Visstnok synger Daniela Reyes som en snill liten demon og spiller trekkspill som en havnearbeider i Amsterdam. Hun kombinerer det uskyldige med det mektige. Loopstasjon, akkordion, gitar, fotbass og en enestående stemme lager store lydlandskaper.

Visstnok synger Daniela Reyes som en snill liten demon og spiller trekkspill som en havnearbeider i Amsterdam. Hun kombinerer det uskyldige med det mektige. Loopstasjon, akkordion, gitar, fotbass og en enestående stemme lager store lydlandskaper.

Evigheten er et helt nytt band fra Bergen som gjør sin debut på VIll Vill Vest. Tekstene er sentrale for Evigheten, bandet henter inspirasjon fra religiøs retorikk, uten å bli religiøs musikk.

Evigheten er et helt nytt band fra Bergen som gjør sin debut på VIll Vill Vest. Tekstene er sentrale for Evigheten, bandet henter inspirasjon fra religiøs retorikk, uten å bli religiøs musikk.

Hanne Mjøen befinner seg i et moderne pop-landskap med et urbant og lekent uttrykk og fokus på sårbare tekster og sterke melodier. Hennes fengende låter fester seg raskt på hjernen, eller ett lytt og du er forelska som Scandipop skrev.

Hanne Mjøen befinner seg i et moderne pop-landskap med et urbant og lekent uttrykk og fokus på sårbare tekster og sterke melodier. Hennes fengende låter fester seg raskt på hjernen, eller ett lytt og du er forelska som Scandipop skrev.

Intertwine er produsent og arkitekt Tarjei Ekelunds soniske lekeplass. Musikken består av elektroniske beats og synther, som møter organiske lag av trompet og vokal. Musikken er fengende, og samtidig kontemplativ og melankolsk.

Intertwine er produsent og arkitekt Tarjei Ekelunds soniske lekeplass. Musikken består av elektroniske beats og synther, som møter organiske lag av trompet og vokal. Musikken er fengende, og samtidig kontemplativ og melankolsk.

I sommer kom hip hop-låta ”Eg er lei” av L.U:N.A litt ut av ingenting. Debuten til 17 år gamle Mia Roussel har fått mye oppmerksomhet på kort tid etter det. En nedpå og ganske laidback låt, om blant annet frustasjon over dopkultur og lav kvinneandel i musikkindustrien.

I sommer kom hip hop-låta ”Eg er lei” av L.U:N.A litt ut av ingenting. Debuten til 17 år gamle Mia Roussel har fått mye oppmerksomhet på kort tid etter det. En nedpå og ganske laidback låt, om blant annet frustasjon over dopkultur og lav kvinneandel i musikkindustrien.

Nedpå, melankolsk og groovy popmusikk, med litt moderne r´n´b og myk soul er Luke Faas sitt område. Debutsingelen ”Should’ve Seen it” kom i februar, kort tid etterpå hadde over hundretusen strømmet den og den var lista på P3, siden har det gått slag i slag.

Nedpå, melankolsk og groovy popmusikk, med litt moderne r´n´b og myk soul er Luke Faas sitt område. Debutsingelen ”Should’ve Seen it” kom i februar, kort tid etterpå hadde over hundretusen strømmet den og den var lista på P3, siden har det gått slag i slag.

Simen Mitlid er en indie singer/songwriter fra Os i Østerdalen. Etter to EP-er og fem singler kommer debutalbumet i høst. ”Everything is the Same” er produsert av Simen selv og Tyler Johnson. Musikken har høstet strålende kritikker i både inn- og utland.

Simen Mitlid er en indie singer/songwriter fra Os i Østerdalen. Etter to EP-er og fem singler kommer debutalbumet i høst. ”Everything is the Same” er produsert av Simen selv og Tyler Johnson. Musikken har høstet strålende kritikker i både inn- og utland.