Dagsbilletter og konsertoversikt!

Nå er oversikten klar! Finn ut når dine nye favorittartister spiller og hvor. Et begrenset antall dagsbiletter er også lagt ut for salg.

Nå kan du få full oversikt over alle artistene som er sluppet så langt og hvor de skal spille. Det skjer så mye at det kan være greit å få oversikt selv om det er en måned igjen. Det enkleste er å laste ned Vill Vill Vest appen i App Store eller Google Play. 

KONSERTSTEDENE:

APOLLON

Apollon Bergen er Bergens eneste platebar. Her kommer til å ha både konserter og samtaler. Apollon har holdt på siden 1976, og i tillegg til å være blant landets eldste platebutikker har de også et av landets beste utvalg i vinylplater og tappekraner.

DET AKADEMISKE KVARTER

Det Akademiske Kvarter er studentenes kulturhus i Bergen, og med scenen Teglverket er det faktisk den største venuen på festivalen. Blant annet spilte Sigrid her i fjor til fullsatt sal. 

GARAGE

Garage Bergen er et ikon i Bergen med mye historie i veggene (og dørhåndtakene), og er som i fjor selvsagt en av scenene vi bruker.

HULEN

Hulen er en av de mest spesielle scenene i Bergen, og har snart eksistert i hele 50 år! Konsertlokalet under Nygårdshøyden er en legendarisk scene som artister fra hele verden flokker til.

NRK P3 URØRT (INSIDE)

NRK P3 Urørt sin scene blir på Inside. Godt kjent for sine omfangsrike burgere, men i tillegg har de en fantastisk scene midti hjertet av Bergen.

KLUBB KOK

Klubb Kok har siden 2014 vært et etterlengtet tilskudd i Bergen, med et fokus på god klubbkultur i et skreddersydd lokale som skal fylles til bredden.

LANDMARK

Landmark Bergen er en svært populær scene med et bredt og variert program, og under Vill Vill Vest 2017 vil Bergen Jazzforum + Vestnorsk Jazzsenter, og Øyafestivalen + Perfect Sounds Forever stå for innholdet.

ØSTRE

Østre er landets eneste hus for lydkunst og elektronisk musikk. På Østre er du garantert et inspirerende og intimt møte med musikk, og dette skal understrekes når Vill Vill Vest tar over og lager en egen klubb scene her.

VICTORIA KAFÉ & PUB

Victoria Cafe & Pub er definitivt den minste, men også kanskje den koseligste scenen på festivalen. Vic'en er godt kjent på folkemunne for sine livate og smått legendariske konserter.