Slipp av første foredragsholdere til Vill Vill Vest

Manageren til Stevie Wonder og mannen bak et av verdens største bookingbyrå er blant gjestene som kommer til årets Vill Vill Vest musikkonferanse.

Vill Vill Vest er en musikkfestival og -konferanse med et omfattende fagprogram. I år kommer over 70 internasjonale gjester til Bergen for å oppdage nye artister, møte norsk musikkbransje og bidra i konferanseprogrammet torsdag 28. og fredag 29. september.

Årets gjester

Vi gleder oss over å kunne presentere Q&As med flere sentrale aktører i den internasjonale musikkbransjen: Keith Harris (manager til Stevie Wonder, tidligere Motown mm), Mike Pickering (legende fra Manchesters musikkmiljø, nå A&R i Sony/Deconstruction Records) og Jonathan Galkin (fra det trendsettende selskapet DFA Records). 

Til årets festival kommer også Tom Windish (grunnlegger av bookingbyrådet Windish Acency, nå en del av Paradigm Talent Agency), Rob Chalice (CODA), Francisca Goncalves (Decca Publishing), Debbie Ball (Create Spark, PR and marketing), Rich Schaefer (LoyalT Management som jobber internasjonalt med Sigrid, AURORA, Animal Collective mm), Sam Lee (Songular Music) og mange flere! I tillegg skal blant annet Lena Midtvedt (Direktør i Sony Music Norge), Lars Hustoft (Starbox, manager for blant annet Gabrielle) og flere andre norske artister og bransjeaktører bidra i det faglige programmet. 

DU KAN LESE MER OM DEM I VÅR SPLITTER NYE APP:

I appen finner du også alle artistene og kan etterhvert planlegge hele din konsert- og konferanseløype.

Omfattende konferanseprogram

Tidligere har vi sluppet flere tema for konferanseprogrammet. Det vil være et ekstra fokus på klubbmusikk og krysningspunkter mellom musikk og film i årets fagprogram. I tillegg vil vi artistene få en helt egen spørretime der de kan stille spørsmål direkte til internasjonale aktører i musikkbransjen og det blir en eksklusiv Session om sync med egen påmelding. Vi viderefører også suksessen fra i fjor med Ung Delegat - et eget fagprorgam for unge arrangører.

LES MER OM FOREDRAGSHOLDERNE HER

SE MER OM FAGPROGRAMMET HER

Kjøp delegatpass og bestill hotell

Kjøp delegatpass early-bird 1195,- fram til 15. august. (Egne medlemsrabatter til arrangører som er medlem i NKA og Brak-medlemmer). Påminnelse til alle delegater: Husk å bestille hotellrom 

Brak har ansvaret for å sette sammen konferanseprogrammet til Vill Vill Vest. Kontakt oss om du har innspill eller spørsmål!