Gratisarrangement på Vill Vill Vest!

2016-09-VVV_Sammendrag_FotoHelgeBrekke_2010.jpg

 

Det er masse arrangement under årets festival som er åpne for alle, for både deg med og uten billett! 

Onsdag 27. september

Allerede dagen før festivalen starter kan du få med deg noe unikt. Sammen med BIFF og YODA NEIDA arrangerer vi norsk musikkvideokonkurranse! Kom deg ut på USF Verftet, se de beste musikkvideoene fra året og se Misty Coast live. 

Torsdag 28. september

På festivalens første dag starter også Studentradioen i Bergen sin live-sendinger. Et knippe musikkprogrammer fra Studentradioen i Bergen tar en tur innom talkshow-sjangeren og gjør radiosendinger fra hjertet av Vill Vill Vest, rett ved festivalteltet i Østre Skostredet. Direkte radio torsdag og fredag fra 16.00. Inngang er ved siden av Hallaisen i Skostredet.

Apollon skjer det mye både torsdag og fredag. Først ut er en konsert med Jarle Skavhellen klokken 17. Klokken 18 er det BT Lydsjekk med Shikoswe & Romskip.

På Bergen Offentlige Bibliotek er det også fullt program på torsdag. Klokka 17.00 er det Den gode samtalen med Emir Hindic - Vill Vill Vest spesial! Hvem er han egentlig, denne mystiske artisten, som nettpp har blitt signert på Sony og spiller senere denne dagen med Softcore untd? Den Gode Samtalen er en hybrid mellom et liveshow og en podcast. 

Fortsatt på Bergen Offentlige Bibliotek kan du rett etterpå, klokka 18.00 få med deg en panelldebatt ledet av Audun Vinger (DN/Jazznytt18), med Espen Horne (Jassbox), Ragnild Jamtveit (Vokalist og låtskriver, Pom Poko), Maria Lokna (Morgenbladet), Kjetil Møster (musiker) og Stephan Meidell. Tema er musikk i skjæringspunktet og hvordan hvordan crossover ble vår tids musikk.

Fredag 29. september

På Cornerteateret avsluttes Innovasjonsuken OPP og OPPlev Marineholmen med fredagspils og gratis konsert av 9 grader nord klokken 16.00 og utover. 

På Apollon fortsetter festen med konsert med Daniela Reyes klokken 17. Klokken 18 er det TONO Sessions '17, dePresno intervjuer Preben Sælid Andersen. Som om ikke det var nok så blir det Q&A with Mike Pickering klokken 19. Pickering har blant annet fartstid fra legendariske Factory Records.

I Festivalteltet i Østre Skostredet kommer det også en skikkelig godbit, nemlig Lyttefest og plateslipp av BRAK sin 20 års-jubileums-skive. Fra klokken 17 får du høre låter spilt inn av et knippe flotte artister som tolker andre kjente artister. Hvis du ikke var på konserten eller bare vil høre låtene igjen er det bare å komme seg nedover!

På OK Kontor blir det prat om Design møter musikk fra klokken 18. Hør om den visuelle identiteten til Sigrid, fra gjengen i Vibbefanger og festivaldesigner Mario!

Lørdag 30. september

klokka 14 kan du få med det NRK P3s Ruben slå av en plateprat med Aurora på Apollon.

Kl 17 arrangerer er det Vill Vill Vest Sofar Sounds spesial. Her er det 20 heldige som vil få være med - følg med på sosiale medier hvordan du kan skaffe deg en billett!