KONFERANSEPROGRAMMET ER KLART!

alle.png

For andre gang i historien har vi gleden av å presentere hele programmet til Vill Vill Vest musikkonferanse på Litteraturhuset i Bergen, 28. - 29. september. 

Fokus i år er verdier i musikkbransjen, det være seg mellom mennesker og samarbeidsparntere, god musikk, hvordan utnytte musikkrettigheter og hvilke veier en kan velge og gå i sine musikkprosjekter. 

Vi er stolte av et mangfoldig program som vi mener retter seg til alle deler av musikkbransjen, både nasjonalt og internasjonalt, og vi håper du finner seminarer eller panel som det gir det hele mer mening. 

Åpning

Åpningen av musikkonferansen er en samtale mellom musikksjef i P13, Kristin Winsents, og vokalist og låtskriver, Arne Håkon Tjella, fra en av fjorårets store sukseer på Vill Vill Vest, Softride. Musikk som identitetsbærer - hva skjer om man mister musikken? er en samtale som tar for seg artistens ståsted når en samarbeidspartner svikter, prosessen med å bygge seg opp igjen som menneske, for igjen å bli inspirert til å skape ny musikk, og gledene ved dette. 

Omfattende konferanseprogram

Tidligere har vi sluppet halvparten av programmet til årets musikkonferanse. Nå er vi stolte over å presentere resten av programmet. Vi får besøk av store deler av det internasjonale teamet til Sigrid, arrangerer en workshop i filmmusikk i Duper studio, sikkerhetskurs for arrangører med Martin Holmes fra Bergen Live og et spennende samarbeid mellom musikk og design. Og mye mer!

SE HELE FAGPROGRAMMET HER

LES MER OM FOREDRAGSHOLDERNE HER

Om konferansen

Vill Vill Vest er en musikkfestival og -konferanse med et omfattende fagprogram torsdag 28. og fredag 29. september. Noen arrangement på ettermiddag og kveld vil være åpent for alle. Kjøp delegatpass for å få tilgang til alt program.

LAST NED APPEN: