Röyksopp in conversation

Röyksopp: Twenty years in the making

Foto: Stian Andersen

Foto: Stian Andersen

2018 markerer tyve års jubileet for Norges ubestridt største elektronikafenomen; Röyksopp. Torbjørn Brundtland og Svein Berge begynte å produsere musikk som en duo i 1998 og slapp sitt første kritikerroste album ‘Melody A.M.’ i 2001. Røyksopp er uten tvil et av Norges viktigste musikalske navn. Konsertopptredenene deres er en usedvanlig ettertraktet vare på det internasjonale konsertmarkedet, såvel som det norske. Fredag 4. september 2018 sitter Röyksopp seg ned med sin gode venn Ole J. Mjøs for å snakke om sitt liv i musikk, eksklusivt for Vill Vill Vest

I løpet av de siste tyve årene har Röyksopp gjort det til ett av sine varemerker å samarbeide med kremen av nordiske vokalister: Robyn, Susanne Sundfør, Karin Dreijer og  Lykke Li for å nevne noen. De har dessuten jobbet med et variert kobbel av internasjonale artister som Lady Gaga, Coldplay, Depeche Mode & Beck. Röyksopp sine fenomenale liveshow selger ut over hele verden og de var de aller første nordmenn til selge ut legendariske Hollywood Bowl - noe de har gjentatt hele 3 ganger. De har vunnet en rekke priser i både inn- og utland, og kan skilte med gjentatte Brit og Grammy-nominasjoner.

På tampen av Vill Vill Vest får festivaldelegater en unik mulighet til å oppleve duoen i samtale med Ole J. Mjøs. På nittitallet var Mjøs en sentral skikkelse i musikkmiljøet i Tromsø, og han står bak en rekke utgivelser sammen med med både Torbjørn og Svein. I dag er Ole J. Mjøs professor i medievitenskap ved UiB.

Sted: USF Verftet

Tid: Fredag 14.09 kl 16.30

Åpent for delegater på Vill Vill Vest