Vill Vill Vest

Nyheter\

DAGSOVERSIKTEN ER KLAR!

Artister nå fordelt på dag og scene. Det betyr også at et begrenset antall dagspass nå er lagt ut for salg! Fin din favoritt!

EIRIK AAS \ FINDING NEO \ GURLS \ HEARTBREAK SATELLITE \ L:U:N:A \ MARINIUS \ NAUUDA \ YOLOBROTHERS \ SPURV \ SVART LOTUS \ TØFL \ HOLLYWOOD \ VUYO \ DERIN \ MALL GIRL \ AMALIE HOLT KLEIVE \ HIMMELLEGEME \ MATO POLO \ NYLENDA \ SELMER \ HAPPYDIEYOUNG \ ARTHUR KAY \ BRENN \ JOUSKA \ LYSGAARD \ PUT YOUR HANDS UP FOR NEO TOKYO \ SIGURD \ SOFIE HAMRE \ TROJKA \ TILLA \ VIAN \ PONETTE \ SOLSTORM \ ORIONS BELTE \ HÔY LA \ SAFARIO \ MARGRETE \ RISE ABOVE \ STENERSEN \ THE OTHER END \ COMPANY INK  \ GENERAL POST OFFICE \ JEZ_EBEL \ PEN GUTT \ FORN \ TOBI DUCHAMPE \ RUBEN \ SLOMOSA \ KONRADSEN \ PISH \ HAVSUN \ GREAT NEWS \ TOMINE \ BIRGITTA ALIDA \ JØRGEN SANDVIK \ MOYKA \ 

Skjermbilde 2018-08-29 kl. 17.38.43.png

VILL VILL VEST 2018 APPEN ER KLAR

Dagspass ute for salg nå!

Delegatpass: 1595,-

Delegatpass student: 850,-

Festivalpass: 590,-

Dagspass: 320,-

Med festivalpass får du også tilgang til to av foredragene under Vill Vill Vest konferansen. "In the key of genius" og "Røyksopp in conversation" på USF Verftet, i tillegg til alle konsertene.I salg nå! Gir tilgang på over 30 konserter på torsdagen eller fredagen under Vill Vill Vest.

Vill Vill Vest