DAGSOVERSIKTEN ER KLAR!

Artister nå fordelt på dag og scene. Det betyr også at et begrenset antall dagspass nå er lagt ut for salg! Fin din favoritt!

EIRIK AAS \ FINDING NEO \ GURLS \ HEARTBREAK SATELLITE \ L:U:N:A \ MARINIUS \ NAUUDA \ YOLOBROTHERS \ SPURV \ SVART LOTUS \ TØFL \ HOLLYWOOD \ VUYO \ DERIN \ MALL GIRL \ AMALIE HOLT KLEIVE \ HIMMELLEGEME \ MATO POLO \ NYLENDA \ SELMER \ HAPPYDIEYOUNG \ ARTHUR KAY \ BRENN \ JOUSKA \ LYSGAARD \ PUT YOUR HANDS UP FOR NEO TOKYO \ SIGURD \ SOFIE HAMRE \ TROJKA \ TILLA \ VIAN \ PONETTE \ SOLSTORM \ ORIONS BELTE \ HÔY LA \ SAFARIO \ MARGRETE \ RISE ABOVE \ STENERSEN \ THE OTHER END \ COMPANY INK  \ GENERAL POST OFFICE \ JEZ_EBEL \ PEN GUTT \ FORN \ TOBI DUCHAMPE \ RUBEN \ SLOMOSA \ KONRADSEN \ PISH \ HAVSUN \ GREAT NEWS \ TOMINE \ BIRGITTA ALIDA \ JØRGEN SANDVIK \ MOYKA \ 

Skjermbilde 2018-08-29 kl. 17.38.43.png

VILL VILL VEST 2018 APPEN ER KLAR

Dagspass ute for salg nå!

Delegatpass: 1595,-

Delegatpass student: 850,-

Festivalpass: 590,-

Dagspass: 320,-

Med festivalpass får du også tilgang til to av foredragene under Vill Vill Vest konferansen. "In the key of genius" og "Røyksopp in conversation" på USF Verftet, i tillegg til alle konsertene.I salg nå! Gir tilgang på over 30 konserter på torsdagen eller fredagen under Vill Vill Vest.