Vill Vill Vest og BIFF presenterer: Norsk Musikkvideokonkurranse

musikkvideokonkurranse.jpg

Vill Vill Vest og BIFF har gleden av å invitere til musikkvideokonkurranse i samarbeid med den bergensbaserte filmpodcasten Yoda Neida. Vinneren vil bli kåret på en fest dedikert til sjangeren fredag 28. september i Røkeriet USF.

Det blir konsert med Sofie Hamre og Derin!

BOYS – Lars Vaular feat. Astrid S 
Regissør: Eivind Landsvik

OSLO FORTELLER – No. 4 
Regissør: André Chocron

EN SOM MEG – Hkeem 
Regissør: Marius Soma

LOSING YOU – boy Pablo 
Regissør: William Glandberger

ABSTRACT – Lil Halima 
Regissør: Chris Helberg & Jostein Wålengen

EMBROIDERY – Hanne Hukkelberg feat. Emilie Nicolas
Regissør: Alam Ali

I NEED YOU HERE – anton. feat. Folly Rea
Regissør: Sean Cartwright

THE RIVER – Kate Havnevik 
Regissør: Gotti Sigurdarson


SOFIE HAMRE
Sofie er en 23 år gammel RnB-artist fra Nordnes i Bergen. Over beats fra Store P har hun laget en EP som kommer til høsten. Tekstene til Sofie handler om hennes eget univers, som kanskje ligger et sted midt i mellom fantasi og virkelighet, og er personlige betraktninger av verden i og rundt oss. Hun har en dyp og deilig og ærlig stemme som man sjelden finner i norsk pop i dag. Norsk R&B er en sjanger som aldri har blitt skikkelig utfordret, og med tekster på Bergensk så kan dette samarbeidet kalles et aldri så lite fenomen, mykt og sexy.
//
23 year old Sofie is an RnB-artist from Nordnes in Bergen. She has made an EP due this fall, with beats produces by Store P. Sofie´s lyrics centers around her own universe, a place between fantasy and reality and are personal musings of the world in and around us. She has a deep, wonderful and honest voice seldom found in Norwegian pop today. Norwegian RnB is an genre not yet properly challenged, and with lyrics in the Bergen-dialect her collaboration with Store P is a small phenomenon. Soft and sexy.

DERIN
Bergens-scenen, alle tekstene er på engelsk. Musikken er en blanding av hip-hop og funk, noe som gir det en groovy og dansbar følelse. Derin jobber for tiden med mer musikk og prosjekter som skal lanseres i løpet av året.
//
Derin is a young rapper and musician from Bergen, Norway. All his music is in English, and he tries to blend hip-hop and funk in his songs. This makes for a groovy and danceable feeling. Derin is currently working on more music and projects to release in the coming year.