EKKO som kurator under årets Vill Vill Vest

Vill Vill Vest er stolte av å presentere EKKO som en av kuratorene under årets festival. Hver høst arrangerer de Ekkofestivalen, med elektronisk og eksperimentell lyd fra undergrunnsmiljøer verden over. I tillegg driver EKKO kulturhuset  Østre - Hus for lydkunst og elektronisk musikk, med en klubb- og konsertserie gjennom hele året. Siden oppstart i 2003 har EKKO gjestet over 700 artister til Bergen, med navn som Nils Frahm, Jon Hopkins, Nina Kraviz, Legowelt, Andy Stott, Molly Nilsson, og Moderat for å nevne noen.

I samarbeid med Vill Vill Vest presenterer EKKO et innholdsrikt og spennende program med fokus på elektroniske og eksperimentelle uttrykk på Østre. 

Driver du med lydkunst eller elektronisk musikk? Husk å melde deg på Vill Vill Vest før fristen 6.mai!!!

Nina Kraviz // Ekkofestivalen  FOTO: Cecilie Bannow

Nina Kraviz // Ekkofestivalen

FOTO: Cecilie Bannow