Tredje artistslipp til årets beste festival er klart!

Hold deg fast! Vi slipper 9 artister til årets Vill Vill Vest. Gled deg til en bukett av frisk og fremadstormende ung musikk.


AVGVSTVS

AVGVSTVS er en 22 år gammel artist fra Bestum / Ullern i Oslo. Han begynte å lage musikk for et års tid siden, etter å ha funnet ut at forfatter ikke var noe for han. Han satset som låtskriver, og har siden funnet seg til rette i musikkmiljøet. I 2018 varmet han opp for Postgirobygget, Anna of the North, Erik & Kriss og Röyksopp. AVGVSTVS var nylig i Bergen for å gjøre ferdig en spesiell låt med L.U:N.A som kommer på sensommeren.

BREVEGLIERI

Breveglieri er en artist og produsent fra Loddefjord i Bergen. Han lager klassisk hiphop/RnB som er melodisk og har en lekende flyt. Han har jobbet tett med gjengen i Full Effekt, der han blant annet har produsert for Dårlig Vane og Martin Hazy. Breveglieri er også signert som artist på Full Effekt, og debuten «Cruiser» gikk rett inn på listene på P3 og var der i 16 uker.

EGGE

EGGE er en låtskriver og artist fra Bergen. Han lager rockete låter på engelsk og spiller de inn med sin produsent og nummer en partner Comrade Tetris på Møhlenpris. I 2019 har han allerede rukket å slippe albumet Egge Stadium, pluss en singel på tysk. Bergens Tidende ga albumet terningkast seks og skrev blant annet at Egge fremstår som fullstendig original i en verden hvor selv den alternative rocken i større og større grad kjennes strømlinjeformet og kalkulert.

FONELLA LORCH

Årets vinner av den gjeve Vill Vill Vest-prisen på Eggstock-festivalen! Fonella Lorch er Trygve Tronstad sitt soloprosjekt. Han skriver og produserer poplåtene selv, på gutterommet i ytre Sandviken. Tekstene forteller om hans tidligere møter med kjærligheten og oftest om mørketiden som følger etter bruddet. Til tross for at debut ep-en hans heter "The Boy Who's Been Through Nothing", har 17-åringen veldig mange fine erfaringer han vil dele med oss.

GOLDEN CORE

Golden Core er en norsk-islandsk metalduo. Stilmessig spiller bandet en krysning mellom ulike sjangre, hovedsakelig stonermetal og doom, med tekster på norrønt. De to unge metalhodene har spilt sammen siden 2014, og høstet gode kritikker for både konserter og musikken. De har varmet opp for band som Bongzilla og Napalm Death, og i løpet av året skal de spille på flere festivaler. Til høsten kommer debutalbumet «FIMBULTÝR» mikset av Kurt Ballou.

HAVENE

Havene er atmosfærisk, psykedelisk og rått. Akkurat som havets bølger følger musikken en like uforutsigbar skjebne. Havene ble startet opp i 2016 på initiativ av bassist Arne Sandberg og vokalist Amalie Holt Kleive. Prosjektet fanger opp alle de musikalske impulsene og ideene til medlemmene, musikken bli med det variert og spennende. Musikerne har bakgrunn i Bergens jazz-miljø, men bryter ofte med den sjangerbetegnelsen i Havene. Sammen med produsent Matias Tellez har bandet perfeksjonert uttrykket sitt, hentet fra en rekke musikalske retninger.

HUDKREFT

Hudkreft er et politisk engasjert band fra Oslo du bør ha merket deg allerede. De fire jentene spiller dønn ærlig pønk som tar opp en rekke samfunnsaktuelle temaer. De har spilt sammen siden 2016, ga ut to debut-singler i november 2017, og slapp sin første EP i februar. 16 åringene har spilt på alt fra Stovner rockefabrikk, til Mono og Chateau Neuf, samt arrangert egen festival to år på rad. Hudkreft er noen å holde øye med!

MARIA TRÆBAKKEN

Maria Træbakken er 23 år og oppvokst i Fyllingsdalen i Bergen. Som ung, norsk, kvinnelig artist innen pop-sjangeren er det kanskje for noen enkelt å dra paralleller til andre på det norske musikk-kartet og sette de i samme bås. Men Marias ærlige og direkte tekster gjør ikke musikken til glad-pop. Gjennom tekstene får hun frem hvem er 100%. Hun elsker å kle av seg gjennom tekstene sine, sunget på kav Bergensk-dialekt, og takker bakgrunnen sin i teater for at hun har lært å gi faen og å blottlegge seg selv.

VSM (AKA VESTLAND SOUND MACHINE)

Regn, et hav av tåke og en dyster framtid. I Vestland Sound Machine møter Ghanas tromme-tradisjoner Berlins mørke techno-scene og Bergen møter seg sjøl i døren. Det er sånn det er når du bor i en liten by og regnet høljer ned. Folk snakker ikke til hverandre på busstoppet, men bra ting oppstår inne i studio. Sammen skaper Abu Aldona, Henrik Angermund og Jens Kristian Rimau fete beats og et ulmende dansegulv.


Delegatpass:
Delegatpass: 1495,- (ordinær1695,-)

Festivalpass
Festivallpass: 850,- (student: 750,-)
Student

Det er fortsatt gode studentpriser tilgjengelig:
Delegatpass student: 895,-