Nytt i 2019: En ekstra dag, et nytt konsept!

Vill Vill Vest på USF Verftet // Lørdag 28.september

I år utvider vi magien og Vill Vill Vest 2019, med en hel ekstra dag. Lørdag 28.september flytter vi hele festivalen ned på USF Verftet til en fantastisk avslutningsfest, i samarbeid med utvalgte musikkselskaper. For å snu litt om på ting, så er det ikke festivalens programkomite som har valgt artistene, men selskapene selv. De velger hva de vil vise frem, og allerede nå kan vi si at vi er mildt sagt begeistret. Sammen med Vill Vill Vest vil 13 ulike musikkselskaper gi deg over 20 artister på fire ulike scener på Verftet. Du slipper å slite rundt over hele byen, alt er under samme tak. Sånt blir det fest av, og ikke minst en mulighet til å kikke litt på hva folk har å tilby.

Lørdagen er inkludert i festival/delegatpasset ditt. Det er bare å glede seg.

Kvelden starter med årets musikkvideokonkurranse i samarbeider vi med BIFF og Yoda Neida. Se de nominerte her!


Vill Vill Vest presenterer Dag 3 på USF Verfet i samarbeid med:

AGENTURET // FULL EFFEKT // KOSO CLUB // LEKK // MADE // KIKI HOUSE OF MERAKI // NORA COLLECTIVE // THE ORCHARD // PAPERCLIP // PLAYGROUND // SONY MUSIC // STANDING OVATION // VIBBEFANGER RECORDS // BIFF

vvv19-usf-samarbeid-slipp-190828-01.jpg