Lørdagslineup er klar!

I år utvider vi magien og Vill Vill Vest 2019, med en hel ekstra dag. Lørdag 28.september flytter vi hele festivalen ned på USF Verftet til en fantastisk avslutningsfest, i samarbeid med utvalgte musikkselskaper. For å snu litt om på ting, så er det ikke festivalens programkomite som har valgt artistene, men selskapene selv. De velger hva de vil vise frem, og allerede nå kan vi si at vi er mildt sagt begeistret. Sammen med Vill Vill Vest vil 13 ulike musikkselskaper gi deg over 20 artister på fire ulike scener på Verftet. Du slipper å slite rundt over hele byen, alt er under samme tak. Sånt blir det fest av, og ikke minst en mulighet til å kikke litt på hva folk har å tilby.

Lørdagen er inkludert i festival/delegatpasset ditt. Det er bare å glede seg.


Lineup lørdag 28.09 @USF Verftet

EIRIK AAS // FINDING NEO // MISS TATI´S ANGOLA 70 // MENTAL OVERDRIVE // SVØMMEBASSENG// KARS // MINDRE BEGAVET // STEFFEN KVIDAHL // ANGELO REIRA & MARTIN HAZY // SAUS // KIKI HOUSE OF MERAKI (VOGUE DANCE) // SOLDAL // HANNEKS // SVANI // NIILAS // PAN // VERDENSROMMET // JENS // MUSTI // SOFIA // OUSU LEIGH // CAVEGO // EDDY & ZINO //