Contact Us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right. 

           

123 Street Avenue, City Town, 99999

(123) 555-6789

email@address.com

 

You can set your address, phone number, email and site description in the settings tab.
Link to read me page with more information.

VILL VILL VEST PRESENTERER APOLLON!

Nyheter\

VILL VILL VEST PRESENTERER APOLLON!

Vill Vill Vest

Apollon er Bergens eneste platebar, og en viktig konsertarrangør for byen. I tillegg til å være blant Norges eldste platebutikker, har de også et av landets beste utvalg i vinylplater. Apollon åpnet dørene for første gang i 1976, og har dermed holdt det gående i 40 år!

Jubileet skal feires i 11 dager, fra 18. til 29. mai, og de disker opp med en deilig blanding av live-musikk, mat, drikke, DJ'er, historie, åpen bakgård og masse moro. Sjekk ut hele programmet her!

"Vi gleder oss til Vill Vill Vest, og vi både håper og tror at dette blir et løft for en samlet musikkbransje. Det blir spennende å se hvordan festivalen vil utvikle seg og hvordan den blir tatt imot av folk i byen. Apollon skal være stedet du går til mellom dagsprogrammet og konsertene på kveldstid. Vi kommer til å sette opp kortere konserter og et program som består av intervju, Q&A og lignende. Når folk kommer innom Apollon, kommer de til et sted der 40 års musikkhistorie sitter i veggene, og med en god og tilbakelent atmosfære."
- Tor Tessem (Daglig leder, Apollon)

Vi er stolte over å ha med Apollon som Vill Vill Vest-venue!