Contact Us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right. 

           

123 Street Avenue, City Town, 99999

(123) 555-6789

email@address.com

 

You can set your address, phone number, email and site description in the settings tab.
Link to read me page with more information.

VILL VILL VEST PRESENTERER ROBOTBUTIKKEN!

Nyheter\

VILL VILL VEST PRESENTERER ROBOTBUTIKKEN!

Vill Vill Vest

Robot er en nisjebutikk for musikkinteresserte, og i år er det 10 år siden Henrik Svanevik for første gang åpnet dørene til dette lokale skattekammeret.

Hos Robotbutikken finner du det meste som gjør en musikkelsker glad; vinyl, litteratur, plakater, klær med print og ikke minst foredrag og live-opptredener. Robots mål er å utfylle Bergens kulturbilde, og de har innfridd ved hjelp av fokus på nisjer og synlige innslag fra både lokale og internasjonale kunstnere. Her får du det som du ikke får tak i andre steder, og som du kanskje ikke visste at du var på jakt etter heller.

Galleri Robot, RoboPrint, DistRobot, RoboBar og RoboDJ er allerede kjente og kjære konsepter for oss som henger her, og innehaver Henrik kan røpe at de skal fortelle mer om det helt nye selskapet Robot Merch under festivalen i september.

Vi på Robot gleder oss til å være med på Vill Vill Vest! Programmet på Robot vil blande to av våre favorittområder; musikk og design. Vi vil ha #RoboDj´s til å spille god musikk, og i tillegg eksklusive in-store-konserter og foredrag skreddersydd til Robot. Apropos skreddersydd, så vil vi også fortelle om vårt nye selskap Robot Merch, og vise band og artister hvordan de kan eksponere seg og tjene penger i dagens musikkmarked. Robot er mer enn bare en butikk, og Vill Vill Vest er en ypperlig anledning for alle til å besøke oss! 
- Henrik Svanevik (seniorobot)

Velkommen til Robo-Vill Vill Vest!