Contact Us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right. 

           

123 Street Avenue, City Town, 99999

(123) 555-6789

email@address.com

 

You can set your address, phone number, email and site description in the settings tab.
Link to read me page with more information.

VILL VILL VEST PRESENTERER GARAGE!

Nyheter\

VILL VILL VEST PRESENTERER GARAGE!

Vill Vill Vest

Garage står som et stødig ikon i norsk rocks historie, og har mye av ansvaret for det blomstrende musikkmiljøet i Bergen på 90-tallet. Dette er mer enn bare et musikklokale med bar. Garage er blitt som en livsstil for mange musikkelskende bergensere. 

Her sitter musikkhistorien bokstavelig talt i veggene, eller rettere sagt interiøret. Band som Kaizers Orchestra, Audrey Horne og Enslaved har donert sine Spellemannspriser til utsmykning av lokalet, som symbol på hva Garage har betydd for deres karrierer. 

I dag kalles det fremdeles for en rockeklubb, men innehaverne følger med i tiden, og har ønsket flere sjangre velkommen. Garage vil fortsette å bidra til utviklingen i norsk musikk, og vise frem og løfte opp ukjente, men dyktige artister.

"Dette har vi ventet på! Det er på høy tid at Bergen får en festival som tar et kollektivt løft for bransje og musikkscenen. Det finnes utrolig mye spennende musikk i alle former og fasonger der ute som fortjener å bli sett og hørt av industrifolk og publikum generelt. Garage liker gjerne å slå et slag for rocken, men vi skal først og fremst vise at vi er et sted for alle, og håper både band og publikum vil føle seg hjemme hos oss både før, under og etter konsertene."
- Torgrim Øyre, bookingansvarlig ved Garage

Velkommen til å oppleve Vill Vill Vest på Norges beste rockeklubb - dette blir legendarisk!