Contact Us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right. 

           

123 Street Avenue, City Town, 99999

(123) 555-6789

email@address.com

 

You can set your address, phone number, email and site description in the settings tab.
Link to read me page with more information.

VILL VILL VEST PRESENTERER HULEN!

Nyheter\

VILL VILL VEST PRESENTERER HULEN!

Vill Vill Vest

Har du noen gang vært på konsert i en grotte? Det høres kanskje ut som en klaustrofobisk opplevelse, men dette er ikke en hvilken som helst grotte. Dette er Hulen!

Hulen er en av landets mest unike konsertscener, og har levert magi siden 17. mai 1969, da oppussingen fra alarmstasjon til utested var ferdig. Legendariske band som Turboneger, Kaizers Orchestra, Seigmen, Skambankt, Motorpsycho, Danko Jones, Satyricon og ikke minst Stevie Ray Vaughan har spilt her, men gjennom årene har de opprettholdt stor variasjon i både sjanger og bredde. Scenen fungerer like godt til mindre band, noe som speiles i Torsdagsrock - Hulens faste innslag med unge og uetablerte artister på plakaten. Bak kulissene finner vi en hel haug med frivillige, og Hulen er selvsagt et favorittvannhull for Bergens mange studenter.

Vill Vill Vest gir et friskt pust til Bergen, og det er fint å se noe samle hele musikkmiljøet på denne måten. Denne helga kommer til å bli spekka med musikk fra øverste hylle. Vi vil jobbe hardt for å gi gode konsertopplevelser i de unike lokalene våre. Ved hjelp av dryppvann fra grotteveggene og fantastiske artister skal vi få rygghårene til å reise seg.
- Sigrid Århus, leder ved Hulen

Hulen gleder seg stort til å ta imot alle musikere og publikum under høstens store festival. Et konsertbesøk her er et absolutt must! Vi sees!

 

Videoklipp fra konsert med Major Parkinson.