Contact Us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right. 

           

123 Street Avenue, City Town, 99999

(123) 555-6789

email@address.com

 

You can set your address, phone number, email and site description in the settings tab.
Link to read me page with more information.

ÅRETS UFLAKKS LINE-UP

Nyheter\

ÅRETS UFLAKKS LINE-UP

Vill Vill Vest

Vi er glade for å igjen kunne presentere tre konserter med fri aldersgrense i samarbeid med UFLAKKS! Konsertene blir holdt i 1. etg på Østre

18 år gamle Jimi Somewhere har på rekordtid blitt et navn å virkelig se opp for, både internasjonalt og her hjemme. Med Soundcloud-EPen «MEMORIA» har drammenseren, som fortsatt går på videregående skole, fått titusenvis av avspillinger uten noe annet apparat enn seg selv og gode venner. NRK P3s Urørt-redaksjon har etter hvert frontet musikken hans, og i mars spilte han på By:Larm i Oslo. Som sin første offisielle singelutgivelse slapp Jimi Somewhere «Escape» (feat. Kyle Ennui)» i februar.

I sommer kom hip hop-låta ”Eg er lei” av L.U:N.A litt ut av ingenting. Debuten til 17 år gamle Mia Roussel har fått mye oppmerksomhet på kort tid etter det. En nedpå og ganske laidback låt, om blant annet frustasjon over dopkultur og lav kvinneandel i musikkindustrien. Bergens Tidende skrev at både musikken og det ærlige kvinnelige perspektivet sender tankene til amerikanske SZA. Rykte på gata er at det er både nye låter og musikkvideo på vei.

Jonas Hibiki ble valgt ut fra årets Eggstock til å spille på Vill Vill Vest. Han har skrevet låter siden femteklasse; den første hadde den passende tittelen "A Little Boy", som ble godt mottatt på en konsert på skoleplassen i 2009. Sammen med sitt band spiller Jonas ærlig og drivende musikk i dette bergensbaserte prosjektet. Tidligere spilte tre av dem i bandet Soft Inc, og i år vant Jonas Hibiki Vill Vill Vest-prisen i tillegg til andreplass i Eggstockfestivalen 2017.

Det vil bli solgt egne billetter til personer som er under 18 år på arrangementsdato. For personer over 18 år gjelder dagspass, festivalpass eller delegatpass.