VILL VILL VEST

Vill Vill Vest er en nasjonal musikk- og bransjefestival som arrangeres i Bergen i september hvert år. Festivalen ble startet i 2016 og har på kun fire år etablert seg som en av Norges viktigste arenaer for å løfte fram nye artister for både publikum, nasjonal- og internasjonal musikkbransje.

Flere artister som siden har gjort det stort både her hjemme og i utlandet har hatt noen av sine tidligste konserter på Vill Vill Vest.

Festivalen er en viktig møteplass der lokale musikkselskap får bygget nettverk med bransjeaktører på hjemmebane. I tillegg til over 90 konserter på 12 ulike scener over tre dager, arrangerer Vill Vill Vest en musikkonferanse hvor en rekke foredrag og møteplasser settes opp på Litteraturhuset i Bergen.

Du kan klikke deg inn til arkivet for en fullstendig oversikt over tidligere artister og foredrag her.

Vi gleder oss til å se deg på festival!

Foto: Helge Brekke

Foto: Helge BrekkePressesitater

"Vi er så heldige som har Vill Vill Vest! Denne festivalen må jo være en av de beste måtene å vise fram musikken din til nasjonal og internasjonal bransje. Vill Vill Vest var på mange måter et vendepunkt for meg og min karriere. Ikke bare signerte jeg platekontrakten min med Island Records UK noen timer før jeg stod på scenen (riktignok etter flere måneder med kontraktsforhandlinger) - konsertene våres hjalp oss også til å bli booket til festivaler og egne headline-konserter. Jeg er skikkelig stolt over å ha spilt på den aller første runden av VVV og gleder meg til å følge med på utviklingen av festivalen!" - Sigrid

"Eg blir stadig imponert. For eksempel over Vill Vill Vest, som på få år har manifestert seg som ein musikkfestival der det kjem fleire hundre tilreisande" - Julie Andersland