Er du mellom 14-21 år og arrangerer konserter, eller har et ønske om å arrangere konserter? På Vill Vill Vest får du muligheten til å lære mer om konsertvirksomhet, bli inspirert og knytte bånd på tvers av arrangører fra hele landet!

Husk at du kan søke reisestøtte til Ung Delegat
Send e-post til brak@brak.no

Vill Vill Vet 2017 // Skostredet // Foto: Helge Brekke

Vill Vill Vet 2017 // Skostredet // Foto: Helge Brekke

Siden oppstarten av festivalen har Vill Vill Vest hatt en egen satsing for unge arrangører i samarbeid med AKKS Bergen, Norske Konsertarrangører og Brak. I 2019 fortsetter vi suksessen med et mål om å legge grunnlaget for unge arrangører til å utvikle seg i form av kunnskap og kompetanse, men også i form av nettverksbygging og erfaringsutveksling. Vi ønsker at Vill Vill Vest skal være en møteplass for unge arrangørspirer og et ungt publikum, i tillegg til øvrig musikkbransje.

Som ung delegat deltar du på festivalen sitt fagprogram skreddersydd for unge arrangører lørdag 28. september. I tillegg kan du velge å delta på Musikkonferansen torsdag 26. september og fredag 27. september. Som Ung delegat får du tilgang til konsertene i regi av UFLAKKS fredag 27. september (fri alder). Er du over 18 år får du også tilgang til øvrige konserter alle dager. Og det beste av alt: det er helt gratis.

SOM UNG DELEGAT FÅR DU:

- Delegatpass med tilgang til hele seminarprogrammet under Vill Vill Vest 2019

- Festivalpass med tilgang til alle konserter (med forbehold om aldersgrense)

- Inngang på Vill Vill Vest/UFLAKKS sin konsertkveld fredag 27. september

- Eget fagprogram for unge arrangører lørdag 28. september


Fagprogram

Lørdag 28. september (11:00-16:00)

Fagprogrammet er skreddersydd for unge arrangører og vil fokusere på temaer som er aktuelle for konsertarrangører. Programmet oppdateres fortløpende med informasjon om innhold og foredragsholdere, men du kan allerede nå søke om å delta som ung delegat!  


julie.PNG

Klimavennlig konsertproduksjon

Julie Forchammer jobbet frivillig på sin første festival da hun var 6 år gammel. Siden da har hun startet opp spillesteder som blant annet John Dee, vært manager for Gluecifer, Cato Salsa Experience, Jim Stärk, The Real Ones med flere. Hun har reddet regnskog i Regnskogfondet, vært miljøsjef for Øyafestivalen, og nå bor hun i Vang i Valdres og er festivalsjef for Vinjerock - et av Norges mest populære kulturarrangementer.
Julie kommer til VVV Ung delegat lørdag 28. september for å snakke om klimavennlige arrangement og hvilke tiltak man enkelt kan sette i gang med.

Klimavennlig konsertproduksjon presenteres av Norske konsertarrangører.

 

 

vvv19-konferansebilder-mikaltelle-190618.jpg

Guide til musikkbransjen

Mikal Telle jobber i Made Management som blant annet har artister som Sigrid, Aurora, Lars Vaular, Halie, dePresno, iris, Askjell og Moyka i stallen.

På Ung Delegat vil Mikal snakke litt om de ulike aktørene i musikkbransjen, hva som er viktig å huske på og hvordan man bør gå frem for å bygge seg en karriere i musikkbransjen. Dette blir en slags quick guide til musikkbransjen; et veikart for deg som ønsker å drive med musikk, enten som arrangør, plateselskap, management eller artist.

  

ms.jpg

Promotering og markedsføring

Magni Sørløkk har utdanning innen PR og kommunikasjon fra Handelshøyskolen BI og jobber til daglig som Promotion Manager i Playground Music Scandinavia. Hun har flere års erfaring med presse, markedsføring og sosiale medier for artister og festivaler gjennom blant andre ACT Entertainment, Trænafestivalen, Øyafestivalen, Pstereo og Spellemann.

På Ung delegat vil hun snakke om hvordan du best kan promotere ditt arrangement på et begrenset budsjett!

smr.PNG

Søknader og økonomi

Stine Mari Røverdatter er økonomi- og administrasjonssjef i Friction og har lang erfaring med klubbdrift fra Blå, Kanonhallen og Cafe Mono. Hun har også jobbet med økonomi og kontrollerarbeid på en rekke festivaler i tillegg til å ha flere styreverv. Stine Mari studerer organisasjon, styrearbeid og ledelse på BI og kombinerer ofte faglige modeller med praktisk erfaring og øvelser for å informere, inspirere og motivere deltakerne til videre innsats. På Ung Delegat vil hun snakke om hvordan man jobber med økonomi og skriver gode søknader.

Fagprogrammet til Ung Delegat arrangeres i samarbeid mellom AKKS Bergen, UFLAKKS, Norske konsertarrangører og Brak.

Skjema for påmelding til Ung Delegat 2019: